Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
ABK CROSSROAD BRICK ABK
ABK CROSSROAD BRICK
ABK proizvodi podove, zidove i ploče od porculanske keramike velikog formata inspirirane trendovima svijeta dizajna interijera i grafičkog dizajna, za unutarnja i vanjska okruženja, u srcu Emilije.
U ABK-u se obraćaju svijetu kućnog, maloprodajnog i javnog dizajna s uvijek prepoznatljivim i originalnim karakterom, pružajući dizajnerima i trgovcima avangardne proizvode, koji kombiniraju profinjenu estetiku i vrlo visoke tehničke performanse: podove, zidove i ploče od porculanske keramike za interijere. i vanjski, čak i s povećanom debljinom, s modularnim i fleksibilnim rješenjima. Osim što odgovara suvremenom ukusu i višestrukoj upotrebi, asortiman ABK čini pravi sustav materijala koji se lako mogu kombinirati jedni s drugima, u smislu stila, boje, veličine, sposoban razviti usklađen i prilagodljiv dizajn.

U općenitijem kontekstu projekta Crossroad, "BRICK" je element male veličine koji je sposoban upotpuniti čak i najminimalističkija okruženja s dragocjenim dodirom svoje površine, inspiriran onim ručno izrađene majolike. Asortiman "Brick" uključuje proučenu paletu boja, unutar koje nalazimo neutralnije nijanse kolekcija WOOD i CHALK, te dekorativnije i živahnije Sage Clay i Blue.

Dimenzije: 7,5x30 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio