Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
ABK WIDE&STYLE MINI ABK
ABK WIDE&STYLE MINI
ABK proizvodi podove, zidove i ploče od porculanske keramike velikog formata inspirirane trendovima svijeta dizajna interijera i grafičkog dizajna, za unutarnja i vanjska okruženja, u srcu Emilije.
U ABK-u se obraćaju svijetu kućnog, maloprodajnog i javnog dizajna s uvijek prepoznatljivim i originalnim karakterom, pružajući dizajnerima i trgovcima avangardne proizvode, koji kombiniraju profinjenu estetiku i vrlo visoke tehničke performanse: podove, zidove i ploče od porculanske keramike za interijere. i vanjski, čak i s povećanom debljinom, s modularnim i fleksibilnim rješenjima. Osim što odgovara suvremenom ukusu i višestrukoj upotrebi, asortiman ABK čini pravi sustav materijala koji se lako mogu kombinirati jedni s drugima, u smislu stila, boje, veličine, sposoban razviti usklađen i prilagodljiv dizajn.

Iskustvo "wallpapera" na velikoj Wide & Style ploči omogućilo je ABK-u da razvije revolucionarni projekt prekrivanja koji kombinira ekspresivnost palete sastavljene od deset boja s ukrasnim uzorcima koji se razvijaju na zidu poput tkanina ili tapeta. U velikoj dimenziji, ali jednostavan za upravljanje čak iu najmanjim prostorima, format 60x120 cm savršeno se integrira s ABK-ovom proizvodnjom porculanske keramike.

Dimenzije: 60x120 cm (24”x48”)

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio