APOLLO TS 33 90*90 cm Masažna tuš kabina, obla

BrandAPOLLO
Part No
Jamstvo
APOLLO
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
ABCAPTS336.298,00 kn30 DANA
Opis
Apollo je američki gigant, vodeći proizvođač i inovator u području sistema za kupanje, kontroli infekcija u kupaonskim sustavima te njezi kože. Njihovi proizvodi namijenjeni su svim dobnim skupinama, a posebno se ističu njihove linije za osobe u poznim godinama te Spa modeli.
Zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene, kao i vrhunskom dizajnu, Apollo se izdiže iznad svih ostalih proizvoda te vrste na tržištu. Osnovni proizvodni pogoni smješteni su u Kini još od 1980. godine, a najveću distribuciju kompanija ima na području Kanade, Australije i Francuske.
U programu Apollo nudi se širok spektar proizvoda kao što su: parne kupelji (turske saune), hidromasažne kade, hidromasažne kabine, tuš kabine i masažni paneli.
Njihova Remedy UV tehnologija pruža zaštitu od infekcije, klinički dokazano smanjuje UTI (urinarna infekcija) za 50% te smanjuje respiratorne infekcije za 35%.
Jedinstven je i po tome što su njihovi sistemi za kupanje s germicidnim sustavima za pročišćavanje vode jedini odobreni od strane FDA (američka Agencija za hranu i lijekove) u Sjedinjenim Američkim Državama.

Opis artikla -
Tuš kabina s masažom
Bijeli profili
Kaljeno staklo
Klizna vrata
Šest mlaznica na hidrostatski tlak
Masaža stopala
Masaža leđa
Integrirana mješalica sa prebacivačem
Fiksna stolica
Podešavajuća kada sa sifonom
Ogledalo
Polica za sapun

VxŠxD - 2200x950x950 mm
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.