AQUAESTIL ATLANTIS Paravan za kadu, silver/prozirno, D/L

BrandAquaestil
Part No
Jamstvo
Aquaestil
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
61037122.939,00 kn50-70x155 desni30 DANA
61037132.939,00 kn50-70x155 lijevi30 DANA
61037153.073,00 kn70-90x155 desni30 DANA
61037163.073,00 kn70-90x155 lijevi30 DANA
Opis
Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca. Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, tvrtka je uspjela u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice. U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu. Aquaestil tuš kabine i paravani izrađeni su od 6 i 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije. Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi. Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu tuš kabina i paravana. Većinu tuš kabina i paravana je moguće izraditi i po mjeri.

Opis artikla -
Atlantis je luksuzni okretni paravan namijenjen za ugradnju na pravokutne kade. Staklo je na zid pričvršćeno elegantnim pantima opremljenim lift sistemom koji omogućuje zakretanje paravana bez struganja po kupaonskoj kadi. Kut sklapanja paravana je 180°. Paravani iz serije Atlantis naručuju se isključivo po narudžbi uz priloženi nacrt.

Tehničke karakteristike;

DIMENZIJE
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
VISINA
155 cm

ORIJENTACIJA
lijeva / desna
VRSTA STAKLA
Prozirno
BOJA PROFILA
Srebrna
MATERIJAL
Kaljeno staklo 6 mm

PREDVIĐENO ZA MONTAŽU NA:
Kupaonsku kadu
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.