AQUAESTIL REGATA Kada bez obloge, pravokutna bijela, 180x90

BrandAquaestil
Part No
Jamstvo
Aquaestil
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
60201003.345,00 kn180x9030 DANA
Opis
Aquaestil asortiman čini više od 50 modela ergonomski oblikovanih kupaonskih kada dostupnih u različitim dimenzijama i oblicima, a dodaci i pribor kao što su masažni sistemi, paravani za kade, obloge i miješalice dostupne su Vam na izbor kako bi se što više prilagodili Vašim željama i potrebama. Naše kupaonske kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji ih čini ugodnijima na dodir, manje podložnima oštećenjima te jednostavnijima za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Automatizirani proces nanošenja smole i staklene vune preko donjeg dijela akrilne ljuske i iverice postavljene na ključnim mjestima osigurava dugotrajnost i savršenu čvrstoću Aquaestil kada. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Ova pravokutna kupaonska kada vrlo jednostavnih i skladnih linija dostupna je u puno različitih dimenzija što ju čini pogodnom za ugradnju u gotovo sve kupaonice.
Kupaonske kade i tuš kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi pa je površinsku glatkoću i sjaj moguće vratiti u prvobitno stanje čak i nakon manjih mehaničkih oštećenja.


Opis artikla -
Regata je prostrana i široka kada specifičnog oblika i dvostruke funkcije. Donji dio kade je proširen i dublji, čime je dobiven idealan prostor za tuširanje, a uzglavlje je blago povišeno radi dodatnog komfora pri kupanju.

Tehničke karakteristike;
DIMENZIJE
180 x 90 cm
Vol: 300 ltr
ORIJENTACIJA - Univerzalna
OBLIK - Pravokutna
DULJINA IZLJEVNE GARNITURE - 70 cm
MATERIJAL - 100% sanitarni lijevani akril
NAPOMENA
Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture (istu je potrebno zasebno naručiti).
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.