AQUAESTIL TITAN II 115,5-117,5x140 cm Paravan za kade, UNI

BrandAquaestil
Part No
Jamstvo
Aquaestil
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
6100385C2.445,00 kn115,5-117,5x14030 DANA
Opis
Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca. Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, tvrtka je uspjela u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice. U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu. Aquaestil tuš kabine i paravani izrađeni su od 6 i 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije. Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi. Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu tuš kabina i paravana. Većinu tuš kabina i paravana je moguće izraditi i po mjeri.

Opis artikla -
Titan II je univerzalni, dvokrilni stakleni tuš paravan za kupaonsku kadu. S obzirom da je univerzalan, u izvedbi s prozirnim staklom nije potrebno unaprijed znati na koji će se zid montirati. To je vrlo praktično prilikom ugradnje u apartmanima i hotelima gdje često unaprijed nije poznata točna pozicija kade. No, ukoliko je staklo reljefno, a ne prozirno, potrebno je definirati poziciju ugradnje radi pravilne orjentacije reljefa. Paravan je moguće u potpunosti (i na zidnom i na spojnom profilu) preklopiti u oba smjera. Staklo je tvornički tretirano nanosom protiv kamenca, bez dodatne nadoplate.

Tehničke karakteristike;
DIMENZIJE
116 cm
VISINA
140 cm

ORIJENTACIJA
Univerzalna
VRSTA STAKLA
Prozirno
Reljef
BOJA PROFILA
Bijela
Crna
Srebrna
MATERIJAL
Kaljeno staklo 6 mm

PREDVIĐENO ZA MONTAŽU NA:
Kupaonsku kadu
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.