AQUAESTIL TITAN LONG ROUND, 61x39x14 cm, nadgradni umivaonik, 2 boje

BrandAquaestil
Part No
Jamstvo
Aquaestil
ŠifraCijenaBojaIsporuka
PET83004102.506,00 kn2.130,10 knUštedite 15%Bijela sjaj30 DANA
PET85002953.949,00 kn3.356,65 knUštedite 15%Bijela mat30 DANA
Opis
Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca. Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, tvrtka je uspjela u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice. U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

Stvorite jedinstven doživljaj kupaonskog interijera pomoću modernih umivaonika iz linije Titan. Umivaonici Titan long round dostupni su u samostojećoj varijanti i u varijanti za postavljanje na pult.

Dostupan u bijeloj mat ili bijeloj sjaj boji.

NAPOMENA: Titan long round nadgradni dostupan je i u izvedbi od lijevanog mramora kojeg karakterizira čvrstoća i besprijekorno bijela, sjajna površina.

Detaljne mjere se nalaze u PDF dokumentu
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.