ARGO X3i ECO 51 KLIMA WiFi 5,2kW

BrandArgo
Part No
Jamstvo
Argo
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
6666667.700,00 kn5 DANA
Montaža klima uređaja 3,5 - 5,5 kW unutar 10 radnih dana
1.450,00 kn
Instalacija klima uređaja do 5,5 kW. Uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 6 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30 cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu. • Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00 kn+pdv • Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00 kn + pdv • Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.

*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
Opis
Ekološki prihvatljiv plin, energetska klasa A++/A+, za sve vrste prostorija, stambene i poslovne prostore, Argo inverter klima X3i ECO serije jamči vrlo precizno postizanje zadane temperature i tihi rad, te samim time u veliku uštedu električne energije.

Integrirani WiFi modul
Područje rada hlađenja -15 ° do +43 °
Područje rada grijanja -15 ° do +24 °
Radni ekološki medij R32
A++/A+
Snaga hlađenja / kW: 5,23
Snaga grijanja / kW: 5,13

Tehnologija G10 invertera : niska potrošnja, niska razina buke, precizna kontrola temperature
Potrošnja samo 0,5 W u pripravnom stanju.
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.