BRAZETEC 94 Bakar za lotanje, 1kg

BrandBrazeTec
Part No
Jamstvo
BrazeTec
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
13202010317,00 kn5 DANA
Opis
Proizvod tvrtke SAXONIA, BrazeTec, nastao od Degussa Löttechnik, vodeći je proizvođač visokokvalitetnih legura za lemljenje i lemilica, paste i lemova za lemljenje. BrazeTec materijali koriste se za proizvodnju širokog asortimana proizvoda, od jednostavnih predmeta svakodnevice do visokokvalitetnih alata i velikih industrijskih proizvoda. Primjeri uključuju spektralne okvire, posude za kuhanje, kružne pile s tvrdom metalnom pločom, mlinove, radijatore i klimatizacijsku opremu. Njihovi se proizvodi također koriste u instalacijskom inženjeringu (plin, grijanje i voda).

BrazeTec S 94 je legura za lemljenje koja sadrži fosfor s odličnim karakteristikama protoka. Legura za lemljenje je pogodna za spajanje bakra na bakar ili materijale na bazi bakra. Zbog sadržaja fosfora, ne morate koristiti dodatni fluks za lemljenje samo bakra u bakar. Ova
slitina se ne smije koristiti ako mediji koji sadrže sumpor mogu imati kontakt sa spojem tijekom rada. Nadalje, nije dopušteno koristiti ovu leguru za spajanje čelika (Fe) ili materijala koji sadrže željezo, nikal i kobalt jer će se u spoju formirati krhke faze. U industriji za hlađenje i klimatizaciju BrazeTec S 94 se može koristiti za radne temperature do -50 ° C.

1 kg bakra za lotanje (sredstvo za varenje)
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.