CLEAN-N-SAFE Tekućina za čišćenje isparivača i kondenzatora (koncentrat)

BrandRazno
Part No
Jamstvo
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
13301024799,00 kn5 DANA
Opis
CLEAN-N-SAFE™ je bezkiselinsko, nenagrizajuće sredstvo za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora. Efikasno čisti i uklanja nečistoću i masnoću sa isparivača i kondenzatora klima i rashladnih uređaja. Sigurno je za upotrebu i ekološki prihvatljivo. Biorazgradivo je i predstavlja vrlo malu opasnost za životinje, biljni i vodeni svijet. Za razliku od drugih jakih kiselinskih i lužnatih sredstava, ovaj visoko učinkovit proizvod neće kemijski oštetiti lamele, okolne metale, pokrovne materijale, HVAC ili drugu opremu.

Specifikacije:
Sigurno za upotrebu zbog niske razine štetnih tvari
Primjena i korištenje je sigurno, jednostavno i lagano
Koristi se koncentrirano i/ili razrijeđeno radi ekonomične upotrebe
Može ostati u raspršivaču- neće nagristi dijelove
Ne oštećuje aluminij, bakar ili čelik
Kemijski neškodljiv za razliku od ostalih sredstva koja sadrže kiseline i lužine
Kompletno biorazgradiv
Djeluje kao zaštita protiv korozije

CLEAN-N-SAFE™ je dizajniran za upotrebu s niskotlačnim i visokotlačnim raspršivačima za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora .Za čišćenje zrakom hlađenih kondenzatora može se koristiti kao koncentrat ili razrijeđen s vodom, ovisno o stupnju kontaminacije i potrebnoj brzini čišćenja. Razrijeđen sa vodom koristi se za čišćenje spirala isparivača. Primjenjiv je iznad temperature smrzavanja na suhim ili vlažnim izmjenjivačima u zatvorenom i otvorenom prostoru. Nije potrebno čekati između upotrebe i/ili ispiranja.

Upute za upotrebu:
1.Ako je sredstvo zamrznuto potrebno ga je odmrznuti i prije upotrebe protresti. Čišćenje treba obaviti iznad temperature smrzavanja.
2.Prije čišćenja zrakom hlađenih kondenzatora potrebno je isključiti sustav. Kod čišćenja isparivača sustav može ostati uključen. U malim prostorima isključiti sve zapaljive izvore i osigurati adekvatnu ventilaciju.
3.Za čišćenje jako prljavih zrakom hlađenih kondenzatora koristiti koncentriran Clean-n-Safe ili razrijeđen sa čistom vodom u omjeru 1:1. Za manja zaprljanja razrijediti sa vodom u omjeru1:3
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.