D.V.FOAM A COIL Koncentrat sredstva za čišćenje bez mirisa, 5l

BrandRazno
Part No
Jamstvo
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
13301021805,00 kn5 l5 DANA
Opis
D.V. FOAM-A-COIL je biorazgradivo bezkiselinsko pjeneće sredstvo za čišćenje isparivača, zrakom hlađenih kondenzatora, zračnih filtera i mehaničkih dijelova klima uređaja. Trenutačno odstranjuje nečistoću, ulje, masnoću i prašinu. Snažna emulzirajuća, površinski aktivna pjena odvaja masnoću i prljavštinu sa svih inače nepristupačnih površina.
D.V. FOAM-A-COIL nije štetan po zdravlje ljudu i biološki je razgradiv. Sadrži nekorozivne kemikalije i ako se rabi u skladu s uputama neškodljiv je za sve metale, uključujući aluminij.

Specifikacije:
Stvara pjenu koja prodire u okorjelu masnoću, katran i prljavštinu
Rastvara prljavštinu tako da se mogu isprati vodom
Kod čišćenja isparivača ispiranje nije potrebno
Biološki je razgradiv
Ne sadrži kiseline, može se rabiti u zatvorenom i otvorenom prostoru
Ne oštećuje bakar ni aluminij
Radi ekonomične uporabe razrjeđuje se s vodom
Dostupan u pakovanju od 5 lit i 2 lit

D.V. FOAM-A-COIL može se nanositi na površine od aluminija, bakra, nehrđajućeg čelika i na obojene perive površine. Predviđen je za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora, filtera od vlakana i metalnih mrežastih filtera, te drugih metalnih površina na kojima se ne smiju rabiti kiseline.

Upute za upotrebu:
KORAK 1.
Odgovarajuće razrjeđenje u vodi i napravljena pjena ključ su za djelotvornu i ekonomičnu uporabu. Kod jakih zaprljanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 4 ili 1 : 5. Za program kontinuiranog održavanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 6 ili 1 : 10.
Dobro protresite ili promiješajte prije uporabe.
Pomoću niskotlačnog raspršivača mehanički napravite pjenu i nanesite je na spirale. U slučaju jake ili skorene prljavštine prije nanošenja koristite četku radi bržeg prodiranja.
Ostavite da djeluje 5 do 10 minuta. Nakon toga isperite vodom.
Kod isparivača ispiranje nije potrebno, pod uvjetom da sustav normalno radi, jer će se sva pjena i prljavština isprati kondenzatom i linijom odvodnje izvesti van uređaja. POMOĆU NISKOTLAČNOG RASPRŠIVAČA OMOGUĆITI STVARANJE PJENE!

NAPOMENA:
Kod obojenih ili voskom premazanih površina FOAM-A-COIL™ treba odmah isprati vodom da ne bi došlo do odstranjivanja voska ili izbljeđivanja boje.

Količina:
5 litara
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.