Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE FRAKÉ FIORANESE
FIORANESE FRAKÉ
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Fraké porculanska keramika s efektom drveta sa svojim mekim, asimetričnim linijama, inspiriranim prirodnim oblicima, zna se prirodno uklopiti u sve stilove poštujući prirodu.
Fraké je biljka iz afričke obitelji širokolisnih od koje se dobiva drvo izuzetno raznolikog i dekorativnog stila. Fraké naglašava prirodne kontraste kako bi poboljšao materijalnost drva: preciznost detalja i profinjen izbor nijansi čine ovu kolekciju suvremenim komadom namještaja koji odijeva kuću u bezvremenski stil.

Dostupne dimenzije:
60x120 cm
20x120 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio