Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE PIETRAVIVA FIORANESE
FIORANESE PIETRAVIVA
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Kolekcija je inspirirana apulijskim vapnenačkim pločama.
Pietraviva porculanska keramika s efektom kamena kombinira čistoću i autentičnost materijala, definirajući prirodno i diskretno raspoloženje pogodno za unutarnje i vanjske prostore.
Boje kolekcije ostaju vjerne originalnom kamenu, koji je, zbog svoje otpornosti na habanje i vodonepropusnih karakteristika, iznimno raznolik u svojoj namjeni. S debljinom od 10 mm i 20 mm idealne su za unutarnju i vanjsku upotrebu.
Obilježje kolekcije je SILK verzija u formatu 60,4 × 90,6 koja reproducira površinu lagano zaglađenu pješačkim prometom i protokom vremena.
Raznovrstan i profinjen u bojama, Pietraviva svaku vrstu okoliša čini ekskluzivnim, zahvaljujući diskretnoj teksturi tipičnoj za ovaj kamen i svjetlini keramičkog materijala.

Dimenzije:
60,4x90,6 cm
40,8x61,4 cm
Modul
40,8x61,4 cm
40,8x40,8 cm
20,3x40,8 cm
20,3x20,3 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio