GEBERIT AP110 RIO Vodokotlić

BrandGeberit
Part No136.610.11.1
Jamstvo
Geberit
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
PET300911280,00 kn14 DANA
Opis
Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit je stoga u mogućnosti ponuditi inovativna i sveobuhvatna rješenja za kupaonicu iz jednog izvora. Proizvodi se koriste u novim zgradama kao i projektima obnove i modernizacije. Kao i visokokvalitetni asortiman proizvoda, Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca. Održivost je već desetljećima dio GEBERIT identiteta. To se isplati za okoliš, društvo, kupce i partnere, za zaposlenike kao i za dioničare, primjerice u obliku proizvoda koji štede vodu, novih logističkih rješenja ili energetski učinkovitih proizvodnih postrojenja i odgovorne izobrazbe.

Vodokotlić, primjeren za nisku montažu, za sve koji žele pridonijeti zelenoj budućnosti. Ima štedljivu start/stop tipku, koja će zaustaviti vodu, kada mislite da ne trebate cijelu spremnika odjednom. Moći ćete postaviti količinu vode između 6 i 9 litara.

Vodokotlić ima mogućnost priključenja s 3 strane, ventil za punjenje ImpulsBasic 330, izolaciju od kondenziranja, te brzo i tiho punjenje.

Specifikacije:
Montaža: niska
Postavljanje vode: 6 – 9 l
Izolacija od kondenzacije: da
Tipka za aktiviranje: start/stop
Punjenje: tiho i brzo
Priključak za vodu: lijevo, desno, u sredini ili otraga
Ventil za punjenje: ImpulsBasic 330
Boja: bijela
Sadržaj paketa:
Koljeno za odvod 23×23 cm, 50/44 mm
Montažni materijal
Armirana cijev R 3/8"
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.