HANSGROHE FOCUS 230 Visoka slavina za umivaonik

BrandHansgrohe
Part No
Jamstvo5
Hansgrohe
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
H036781.368,00 kn21 DANA
Opis
Njemački proizvođač Hansgrohe, svjetski je gigant u proizvodnji tuševa, slavina i tuš sistema. Hans Grohe, osnivač tvrtke, još je 1901. svojim izumima napravio prekretnicu u svijetu kupaonica i pretvorio ih u osoban, intiman i nadasve komforan prostor.
Danas se Hansgrohe oslanja na tu bogatu tradiciju, uz nekoliko bitnih dodataka. Prvi je besprijekoran dizajn. Naime, zadnjih 30 godina Hansgrohe dizajn svojih proizvoda daje u ruke poznatom dizajnerskom studiju Phoenix design, tvrtki koja u svojoj arhivi ima više od 850 nagrada za dizajn. Koliko je ta suradnja uspješna, govori činjenica da je Hansgrohe pokupio više od 600 dizajnerskih nagrada. Drugi su vrhunski materijali koje tvrtka koristi u proizvodnji i najpreciznija njemačka izrada, koju Hansgrohe testira više puta prije izlaska proizvoda, kao i svjetski poznati neovisni instituti, koji iznova potvrđuju najvišu kvalitetu Hansgrohe proizvoda.

Jednoručna miješalica za umivaonik, povišena, modernog dizajna i zaobljenih linija uklapa se u svaku kupaonicu. Kod jednoručnih slavina kontrola protoka i temperature vode moguća je s jednom rukom te je rukovanje lakše i jednostavnije. Izrađena je od mesinga sa krom sjajnim premazom.

Specifikacije:
ComfortZone 230
Izlaz 185 mm
Keramička kartuša
Normalan mlaz
Količina protoka: 5 l/min
Radni tlak: minimum 1 bara / maksimalno 10 bara
Prilagodljivo ograničenje temperature
Visina: 315 mm
Projekcija: 185 mm
Materijal: mjed, površina chrom
Bez odvodnog seta
Prikladno za protočne grijače
Stupanj buke: I
Kategorizacija protoka vode: O
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.