HANSGROHE LOGIS E Jednoručna miješalica za kadu

BrandHansgrohe
Part No71160000
Jamstvo
Hansgrohe
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
H10005750,00 kn675,00 knUštedite 10%30 DANA
Opis
Njemački proizvođač Hansgrohe, svjetski je gigant u proizvodnji tuševa, slavina i tuš sistema. Hans Grohe, osnivač tvrtke, još je 1901. svojim izumima napravio prekretnicu u svijetu kupaonica i pretvorio ih u osoban, intiman i nadasve komforan prostor.
Danas se Hansgrohe oslanja na tu bogatu tradiciju, uz nekoliko bitnih dodataka. Prvi je besprijekoran dizajn. Naime, zadnjih 30 godina Hansgrohe dizajn svojih proizvoda daje u ruke poznatom dizajnerskom studiju Phoenix design, tvrtki koja u svojoj arhivi ima više od 850 nagrada za dizajn. Koliko je ta suradnja uspješna, govori činjenica da je Hansgrohe pokupio više od 600 dizajnerskih nagrada. Drugi su vrhunski materijali koje tvrtka koristi u proizvodnji i najpreciznija njemačka izrada, koju Hansgrohe testira više puta prije izlaska proizvoda, kao i svjetski poznati neovisni instituti, koji iznova potvrđuju najvišu kvalitetu Hansgrohe proizvoda.

Specifikacije:
Comfort Zone 100 , normalan mlaz , keramička kartuša , prilagodljivo ograničenje temperature , prikladno za protočne grijače
Hansgrohe Logis; jednoručna miješalica za kadu; keramička kartuša; zidna montaža; dva izljeva;
Serija Logis
Tip: Klasično;Visokotlačno
Vrsta instalacije/primjena: Nadžbukna
Glavna boja: Kromirano
Materijal: Mesing
Linija: E
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.