KOLO MODO Viseća školjka rimfree, bijela

BrandKolo
Part NoL33120000
Jamstvo
Kolo
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PET00254311.953,00 kn1.757,70 knUštedite 10%DA
Opis
Tvrtka i brand Kolo nasljednica je jedne velike tradicije. U istoimenom gradu u središtu Poljske, 1842. otvorena je prva radionica za izradu keramike. Točno 120 godina kasnije, 1962. proizvodi iz nove, moderne tvornice Kolo poslani su u svijet. Do 1993., kada se brand Kolo pridružio Sanitecu, odavno je bio najveći poljski proizvođač sanitarne keramike, što je ostao do danas. Tu tradiciju i kvalitetu prepoznala je i švicarska Geberit grupa koja je 2015. kupila Kolo brand. Danas je Kolo moderan proizvođač koji i slijedi i postavlja trendove, poljske tradicije i kvalitete sa daškom švicarske preciznosti, čiji proizvodi osvajaju svjetska tržišta.

Kolo omogućuje potpunu kreativnost u kupaonici. Proizvodi se kreću od lijepo oblikovanih WC školjki za moderne kupaonice.
Visoka kvaliteta ovog seta napravljenog za Vas, jamči ugodno kirištenje dugi niz godina. Zato možete računati na njihovu pouzdanost i kvalitetu.

RIMFREE – WC ŠKOLJKA BEZ RUBA, GEBERIT PREDSTAVLJA REVOLUCIONARNO RJEŠENJE KOJE UKLANJA PROBLEM BAKTERIJA I NEČISTOĆA ISPOD UNUTARNJEG RUBA
WC školjka bez ruba

KATALOŠKA OZNAKA: L33120000 WC ŠKOLJKA MODO RIMFREE VISEĆA
KATALOŠKA OZNAKA: L30115 WC DASKA SPOROSPUŠTAJUĆA, ANTIBAKTERIJSKA – EXTRA TANKA

WC školjka najnovije generacije – s jedinstvenim oblikom školjke bez ruba – na taj način ovo pametno rješenje pomaže u održavanju maksimalne higijene tog dijela kupaonskog prostora.

Kod klasičnih, obrubljenih wc školjki – bakterije i nečištoća nakupljaju se ispod unutarnjeg ruba, pa je, pri njihovu čišćenju nužno upotrebljavati agresivna sredstva za čišćenje.

Rimfree Kolo wc školjka bez ruba značajno štedi vodu i smanjuje vrijeme potrebno za čišćenje uz zadržavanje najviših standarda higijene.

TEŽINA: 25 KG

RIMLESS WC ŠKOLJKA MODO – ČINJENICE

nema oštre kutove, uglove, rupice za ispiranje
jednostavna je za svakodnevno čišćenje
veću razina higijene od standardnih wc školjki

NAČIN RADA:
Voda se ispušta iz spremnika koji se nalazi na poleđini wc školjke.
Zahvaljujući tome što wc školjka nema vijenac, voda se distribuira uzduž cijelog gornjeg ruba i ide dolje prema odvodu.
Pošto se voda distribuira po cijeloj površini wc školjke, čisti prljavštinu što rezultira većom higijenom i čišćom površinom.
Za razliku od toga, konvencionalna wc školjka s vijencem ispire wc školjku kroz postojeće rupice u donjem dijelu vijenca, tako da voda izlazi iz njih, padajući prema odvodu i čisteći prljavštinu koja se nađe na putu, ali istodobno ostavljajući iza sebe prljavštinu u rupicama.
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.