KOLO NOVA PRO Kupaonska baza bez umivaonika, Grey Ash, 1 vrata Softclose

BrandKolo
Part No
Jamstvo
Kolo
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PET0021495958,00 kn36x28x65 DA
Opis
Tvrtka i brand Kolo nasljednica je jedne velike tradicije. U istoimenom gradu u središtu Poljske, 1842. otvorena je prva radionica za izradu keramike. Točno 120 godina kasnije, 1962. proizvodi iz nove, moderne tvornice Kolo poslani su u svijet. Do 1993., kada se brand Kolo pridružio Sanitecu, odavno je bio najveći poljski proizvođač sanitarne keramike, što je ostao do danas. Tu tradiciju i kvalitetu prepoznala je i švicarska Geberit grupa koja je 2015. kupila Kolo brand. Danas je Kolo moderan proizvođač koji i slijedi i postavlja trendove, poljske tradicije i kvalitete sa daškom švicarske preciznosti, čiji proizvodi osvajaju svjetska tržišta.

Kolo Nova Pro – kupaonski ormarići s umivaonikom.
Jedinstvena kupaonska dekoracija ovog ormarića stvorit će dodatan prostor za odlaganje u Vašoj kupaonici, ali i dodati eleganciju postojećem stilu uređenja. Kupaonica je prostorija u kojoj provodimo sve više vremena, mora biti funkcionalna i lijepa, s kupaonskim ormarićem Kolo Nova Pro postići ćete oboje!
Set sadrži keramički umivaonik i ormarić za umivaonik.
Fronta MDF boje grey ash (sve površine). Posebnost seta su vrata sa soft-close mehanizmom. Ormarić sa jednim vratima.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE UMIVAONIKA:
Dimenzije: 36x28x65
Uspješnost Kolo proizvodnje temelji se na upotrebi kvalitetnih sirovina i primjeni suvremenih rješenja. Zahvaljujući velikom uspjehu, Kolo postaje dio Geberit grupe 2015. i od tad osvaja svjetska tržišta.

Raspoloživost: na upit.

Rok dobave: 20 radnih dana
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.