KOLO NOVA PRO Viseća WC školjka, ovalna, bijela

BrandKolo
Part No
Jamstvo
Kolo
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PET0022482781,00 kn702,90 knUštedite 10%53 x 35 cmDA
Opis
Tvrtka i brand Kolo nasljednica je jedne velike tradicije. U istoimenom gradu u središtu Poljske, 1842. otvorena je prva radionica za izradu keramike. Točno 120 godina kasnije, 1962. proizvodi iz nove, moderne tvornice Kolo poslani su u svijet. Do 1993., kada se brand Kolo pridružio Sanitecu, odavno je bio najveći poljski proizvođač sanitarne keramike, što je ostao do danas. Tu tradiciju i kvalitetu prepoznala je i švicarska Geberit grupa koja je 2015. kupila Kolo brand. Danas je Kolo moderan proizvođač koji i slijedi i postavlja trendove, poljske tradicije i kvalitete sa daškom švicarske preciznosti, čiji proizvodi osvajaju svjetska tržišta

KOLO viseća WC školjkakolekcije Nova Pro. WC školjka bijele boje ovalnog oblika. Težina školjke 14.8 kg.
Konzolna WC školjka vrhunskog dizajna. Osim lijepog izgleda, velika prednost viseće školjke je i slobodan pod, što znatno olakšava čišćenje.
Nova Pro moderna linija dizajnirana je za jednostavnije održavanje, uz bezvremenski izgled i moderan detalj Vaše kupaonice.
Može biti kombinirana s WC sjedalicom.

Napomena: daska za WC školjku ne ulazi u opseg isporuke, već ju je potrebno dodatno naručiti!
Šifra proizvoda:
M33100.

Tehničke karakteristike proizvoda:
Odvod: u zid
Širina: 35 cm
Dubina: 53 cm
Visina: 33,2 cm

Uspješnost Kolo proizvodnje temelji se na upotrebi kvalitetnih sirovina i primjeni suvremenih rješenja. Zahvaljujući velikom uspjehu, Kolo postaje dio Geberit grupe 2015. i od tad osvaja svjetska tržišta.

Na ovaj model WC školjke odgovaraju KOLO NOVA PRO wc daska sa poklopcem ovalna (PET0025541) i KOLO NOVA PRO wc daska sa poklopcem, ovalna sporospuštajuća (PET0020920)
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.