KOLO NOVA Q Viseća WC školjka, rimfree, bijela

BrandKolo
Part No
Jamstvo
Kolo
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PET00214671.011,00 kn909,90 knUštedite 10%53 x 35 cmDA
Opis
Tvrtka i brand Kolo nasljednica je jedne velike tradicije. U istoimenom gradu u središtu Poljske, 1842. otvorena je prva radionica za izradu keramike. Točno 120 godina kasnije, 1962. proizvodi iz nove, moderne tvornice Kolo poslani su u svijet. Do 1993., kada se brand Kolo pridružio Sanitecu, odavno je bio najveći poljski proizvođač sanitarne keramike, što je ostao do danas. Tu tradiciju i kvalitetu prepoznala je i švicarska Geberit grupa koja je 2015. kupila Kolo brand. Danas je Kolo moderan proizvođač koji i slijedi i postavlja trendove, poljske tradicije i kvalitete sa daškom švicarske preciznosti, čiji proizvodi osvajaju svjetska tržišta.

KOLO WC školjka bez ruba kolekcije Nova Q. WC školjka težine 18.5 kg. WC školjka bijele boje.
Dimenzije proizvoda:
53x35 cm.

WC školjka najnovije generacije – s jedinstvenim oblikom školjke bez ruba – na taj način ovo pametno rješenje pomaže u održavanju maksimalne higijene tog dijela kupaonskog prostora.

Kod klasičnih, obrubljenih wc školjki – bakterije i nečištoća nakupljaju se ispod unutarnjeg ruba, pa je, pri njihovu čišćenju nužno upotrebljavati agresivna sredstva za čišćenje.

Rimfree Kolo wc školjka bez ruba značajno štedi vodu i smanjuje vrijeme potrebno za čišćenje uz zadržavanje najviših standarda higijene.

RIMLESS WC ŠKOLJKA NOVA PRO Q – ČINJENICE

nema oštre kutove, uglove, rupice za ispiranje
jednostavna je za svakodnevno čišćenje
veću razina higijene od standardnih wc školjki

NAČIN RADA:
Voda se ispušta iz spremnika koji se nalazi na poleđini wc školjke.
Zahvaljujući tome što wc školjka nema vijenac, voda se distribuira uzduž cijelog gornjeg ruba i ide dolje prema odvodu.
Pošto se voda distribuira po cijeloj površini wc školjke, čisti prljavštinu što rezultira većom higijenom i čišćom površinom.
Za razliku od toga, konvencionalna wc školjka s vijencem ispire wc školjku kroz postojeće rupice u donjem dijelu vijenca, tako da voda izlazi iz njih, padajući prema odvodu i čisteći prljavštinu koja se nađe na putu, ali istodobno ostavljajući iza sebe prljavštinu u rupicama.

Na ovaj model WC školjke odgovaraju KOLO NOVA PRO wc daska sa poklopcem ovalna (PET0025541) i KOLO NOVA PRO wc daska sa poklopcem, ovalna sporospuštajuća (PET0020920)
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.