LAUFEN LIVING CITY Umivaonik, 50x46, 60x46 cm

BrandLaufen
Part No
Jamstvo
Laufen
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
1143.1.1041.841,00 kn1.748,95 knUštedite 5%50x46 cm7 DANA
1143.2.1042.172,00 kn2.063,40 knUštedite 5%60x46 cm7 DANA
Opis
Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. LAUFEN je vrhunski brand pod kišobranom Grupacije ROCA, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom.

Osnovna kompetencija tvrtke je njezino znanja u području proizvodnje sanitarne keramike. Više od 125 godina, LAUFEN brand koristi najstariji prilagodljivi materijal poznat čovjeku da bi proizveo inovativne sanitarne proizvode u najsuvremenijim tvornicama s tradicionalnom švicarskom preciznošću. Poznavanje kupaonice u cjelini razvilo se iz nadležnosti Laufena u proizvodnji keramike i sofisticiranog dizajna. Što čini Laufen proizvode jedinstvenima na prvi pogled - njihov švicarski dizajn ujedinjuje dva glavna dizajnerska trenda: emocionalni talijanski dizajn s juga i tradiciju preciznog i jasnog dizajna sa sjevera.

Za Laufen, kvaliteta ima dva aspekta: proizvodnja znanja i visok stupanj praktične koristi da je gotova kupaonica pružena kupcu - što često nije odmah jasno. LAUFEN, švicarska tvrtka za proizvodnju proizvoda koji omogućuju da se voda, dragocjen resurs,koristi štedljivo, na taj način pokazuje predanost očuvanju prirodnih resursa i ekološki-prijateljsku proizvodnju.

Umivaonik, 50x46, 60x46 cm
Specifikacije:
Broj točki pričvršćivanja: 2
Donja strana glazirana
Materijal: Sanitarni porculan
Način montaže: Na noseći element (Vanity), Viseći
Oblik: Četvrtasto
Položaj zdjelice: U sredini
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.