LAUFEN PALACE Ugradbeni umivaonik sa držačem za ručnike, 150x51 cm

BrandLaufen
Part No
Jamstvo
Laufen
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
1270.6.1046.381,00 kn6.061,95 knUštedite 5%7 DANA
Opis
Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. LAUFEN je vrhunski brand pod kišobranom Grupacije ROCA, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom.

Osnovna kompetencija tvrtke je njezino znanja u području proizvodnje sanitarne keramike. Više od 125 godina, LAUFEN brand koristi najstariji prilagodljivi materijal poznat čovjeku da bi proizveo inovativne sanitarne proizvode u najsuvremenijim tvornicama s tradicionalnom švicarskom preciznošću. Poznavanje kupaonice u cjelini razvilo se iz nadležnosti Laufena u proizvodnji keramike i sofisticiranog dizajna. Što čini Laufen proizvode jedinstvenima na prvi pogled - njihov švicarski dizajn ujedinjuje dva glavna dizajnerska trenda: emocionalni talijanski dizajn s juga i tradiciju preciznog i jasnog dizajna sa sjevera.

Za Laufen, kvaliteta ima dva aspekta: proizvodnja znanja i visok stupanj praktične koristi da je gotova kupaonica pružena kupcu - što često nije odmah jasno. LAUFEN, švicarska tvrtka za proizvodnju proizvoda koji omogućuju da se voda, dragocjen resurs,koristi štedljivo, na taj način pokazuje predanost očuvanju prirodnih resursa i ekološki-prijateljsku proizvodnju.

Ugradbeni umivaonik sa držačem za ručnike, 150x51 cm
Specifikacije:
Duljina zdjele (mm): 700
Položaj zdjele: Središnji
Širina zdjele (mm): 350
Obloženo glazirano postolje
Vrsta instalacije: zidna
Integrirana polica
Integrirana šipka za ručnike
Materijal: stakleni porculan
Minimalna širina rezanja (mm): 900
Broj mjesta pričvršćivanja: 4
Vrsta preljeva: Standardni
Oblik: Kvadratni
Položaj police: S obje strane
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.