LAUFEN PALACE Umivaonik, 180x55 cm

BrandLaufen
Part No
Jamstvo
Laufen
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
1250.6-1704.261,00 kn4.047,95 knUštedite 5%7 DANA
Opis
Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. LAUFEN je vrhunski brand pod kišobranom Grupacije ROCA, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom.

Osnovna kompetencija tvrtke je njezino znanja u području proizvodnje sanitarne keramike. Više od 125 godina, LAUFEN brand koristi najstariji prilagodljivi materijal poznat čovjeku da bi proizveo inovativne sanitarne proizvode u najsuvremenijim tvornicama s tradicionalnom švicarskom preciznošću. Poznavanje kupaonice u cjelini razvilo se iz nadležnosti Laufena u proizvodnji keramike i sofisticiranog dizajna. Što čini Laufen proizvode jedinstvenima na prvi pogled - njihov švicarski dizajn ujedinjuje dva glavna dizajnerska trenda: emocionalni talijanski dizajn s juga i tradiciju preciznog i jasnog dizajna sa sjevera.

Za Laufen, kvaliteta ima dva aspekta: proizvodnja znanja i visok stupanj praktične koristi da je gotova kupaonica pružena kupcu - što često nije odmah jasno. LAUFEN, švicarska tvrtka za proizvodnju proizvoda koji omogućuju da se voda, dragocjen resurs,koristi štedljivo, na taj način pokazuje predanost očuvanju prirodnih resursa i ekološki-prijateljsku proizvodnju.

Umivaonik, 180x55 cm
Specifikacije:
Broj točki pričvršćivanja: 2
Donja strana glazirana
Duljina zdjelice (mm): 700
Materijal: Sanitarni porculan
Minimalna širina rezanja (mm): 900
Može se rezati
Način montaže: Na noseći element (Vanity), Viseći
Oblik: Četvrtasto
Položaj police: S obje strane
Položaj zdjelice: U sredini
Tip prelivnika: Standardno
Ugrađena polica
Širina zdjelice (mm): 350
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.