LIPOVICA ORION Aluminijski radijator, + 600/95

BrandLipovica
Part No
Jamstvo
Lipovica
ŠifraCijenaUgradnjaIsporuka
PET107945465,00 knZidni lijevi30 DANA
PET104047465,00 knZidni desni30 DANA
Opis
LIPOVICA, kao vodeći proizvođač aluminijskih lijevanih radijatora, oduvijek je veliku pozornost posvećivala potrebama i željama kupaca te kretanjima na tržištu. Rezultat takve orijentacije jesu ORION+ radijatori.

To su radijatori modela ORION projektirani na način koji omogućava elegantan i jednostavan priključak na instalacije izveden u podu ili u zidu te s ugrađenim regulacijskim ventilom s lijeve ili desne strane.
Svaki radijatorORION+ sastoji se od dva odgovarajuća članka radijatora koji u donjem dijelu imaju ugrađene zaporne ventile.

Navedeni zaporni ventili omogućuju priključak radijatora na instalaciju grijanja ili isključenje radijatora iz instalacije grijanja, a pomoću odgovarajućeg "fitinga" mogu se priključiti na sve vrste cijevnih instalacija. Sama konstrukcija omogućava optimalno udaljavanje radijatora od zida ili poda .

U gornjoj glavčini radijatora nalazi se ugradbeni ventil koji zahvaljujući svojoj konstrukciji omogućava balansiranje sustava i vrlo preciznu ručnu ili automatsku regulaciju protoka vode kroz radijator.
ORION+ radijatori odlikuju se jednostavnom ugradnjom i jednostavnim spajanjem na odgovarajući tip radijatora. Za to su potrebne dvije obične radijatorske spojnice sa brtvama pomoću kojih se ORION+ radijatori spajaju sa standardnim ORION radijatorima.

Standardni radijator dodaje se uvijek nasuprot ugradbenom ventilu. Zbog optimalnog iskorištenja ORION+ radijatora preporuča se ugradnja termostatske glave na ugradbeni ventil. Napominjemo da je na ugradbeni ventil moguća montaža isključivo DANFOS termostatske glave.

A Visina (priklj. na pod) 754 mm
A Visina (priklj. na zid) 739 mm
B Širina seta 163 mm
C Širina seta s ventilom 263 mm
D Razmak priključka 80 mm
E Dubina 95 mm
Masa seta 3,9 kg
Priključak VN 3/4
Sadržaj vode u setu 0,76 l
Ogrjevna površina 1,22 m2/čl.
Eksponent toplinskog učinka 1,33
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.