LIPOVICA SOLAR Aluminijski radijator, + 500/80

BrandLipovica
Part No
Jamstvo
Lipovica
ŠifraCijenaUgradnjaIsporuka
PET104455430,00 knZidni lijevi30 DANA
PET130226430,00 knZidni desni30 DANA
Opis
LIPOVICA, kao vodeći proizvođač aluminijskih lijevanih radijatora, oduvijek je veliku pozornost posvećivala potrebama i željama kupaca te kretanjima na tržištu. Rezultat takve orijentacije jesu SOLAR+ radijatori.

To su radijatori modela SOLAR projektirani na način koji omogućava elegantan i jednostavan priključak na instalacije izveden u podu ili u zidu te s ugrađenim regulacijskim ventilom s lijeve ili desne strane.
Svaki radijator Solar+ ili Orion+ sastoji se od dva odgovarajuća članka radijatora koji u donjem dijelu imaju ugrađene zaporne ventile.

Navedeni zaporni ventili omogućuju priključak radijatora na instalaciju grijanja ili isključenje radijatora iz instalacije grijanja, a pomoću odgovarajućeg "fitinga" mogu se priključiti na sve vrste cijevnih instalacija. Sama konstrukcija omogućava optimalno udaljavanje radijatora od zida ili poda .

U gornjoj glavčini radijatora nalazi se ugradbeni ventil koji zahvaljujući svojoj konstrukciji omogućava balansiranje sustava i vrlo preciznu ručnu ili automatsku regulaciju protoka vode kroz radijator.

Karakteristike ugradbenog ventila mogu se vidjeti na dijagramu. Automatska regulacija postiže se ugradnjom termostatske glave na ugradbeni ventil .

SOLAR+radijatori odlikuju se jednostavnom ugradnjom i jednostavnim spajanjem na odgovarajući tip radijatora. Za to su potrebne dvije obične radijatorske spojnice sa brtvama pomoću kojih se SOLAR+ radijatori spajaju sa standardnim Solar radijatorima.

Standardni radijator dodaje se uvijek nasuprot ugradbenom ventilu. Zbog optimalnog iskorištenja Solar+ radijatora preporuča se ugradnja termostatske glave na ugradbeni ventil. Napominjemo da je na ugradbeni ventil moguća montaža isključivo DANFOS termostatske glave.

Razmak polaza i povrata je 80mm. Polaz je vanjski članak, unutarnji je povrat.
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.