OLI74 PLUS SANITARBLOCK S80 HAPPY AIR PLUS Podžbukni vodokotlić sa sustavom za usisavanje neugodnih mirisa, 1110x500 mm

BrandOLI
Part No
Jamstvo
OLI
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
OL06018584.924,00 kn4.431,60 knUštedite 10%30 DANA
Opis
OLI-Sistemas Sanitários S.A. je najveći proizvođač sustava za otpad u južnoj Europi i posjeduje OLI, globalni brand kupaonskih rješenja koji je prisutan u više od 80 zemalja na pet kontinenata. Tijekom godina, OLI je stvorio proizvode koji su na globalnoj razini promijenili svakodnevno iskustvo življenja u kupaonici. WC je postao učinkovitiji i ekološki, udobniji i pristupačniji.

Koristeći patentiranu tehnologiju i standarde visoke kvalitete proizvodnje, OLI je prepoznat po stalnom proučavanju novih i boljih rješenja koja povećavaju učinkovitost vode i pristupačnost osobama sa smanjenom pokretljivošću. Predan održivom razvoju, brand razvija svestrana rješenja sa suvremenim dizajnom za primjenu u projektima nove gradnje, renoviranja i preuređenja. OLI vjeruje u kupaonicu s malom potrošnjom, udobnu, pristupačnu i sigurnu kupaonicu za svakoga.

Sustav HAPPY AIR

- OLI74 Plus Sanitarblock S80 idealan je za viseće sanitarije i pogodan je za sve primjene (suhi zidovi, lagani zidovi od gips kartona, zidovi od opeke i puni zidovi) debljine 80

- Opremljen je ekološkim plovkom Azor Plus koji štedi 0,5L vode pri svakom pražnjenju zahvaljujući odgođenom punjenju (ušteda 9L dnevno).

- OLI74 Plus sanitarblock Happy Air, revolucionarno rješenje protiv neugodnih mirisa u kupaonici; sustav, zahvaljujući svom snažnom aspiratoru, također jamči kontinuiranu izmjenu zraka u prostorijama.

ZNAČAJKE
Kompatibilan sa svim visećim školjkama
Montaža na zid ili gips ploče
Brza i jednostavna instalacija
Izlazno crijevo podesivo po dubini
Podesiva visina od 0 do 200 mm
LED lampa na vnetilatoru
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.