REMEHA CALENTA ACE 35DS Kondenzacijski cirko bojler, 35 kW

BrandREMEHA
Part No
Jamstvo5 godina
REMEHA
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PE003601516.461,00 kn13.991,85 knUštedite 15%DA
Opis
Tvrtku Remeha B.V. osnovao je u Nizozemskoj 1935. godine Van Reekum pod punim nazivom Van Reekum’s Metaal Handel. Tvrtka Remeha je 1981. godine proizvela prvi plinski kotao kondenzacijskog koncepta što joj je osiguralo veliko iskustvo, znanje i poziciju lidera od preko 30 godina u tehnologiji kondenzacijskih kotlova. Tvrtka Remeha već 80 godina uspješno posluje i razvija inovativne i energetski efikasne proizvode za stambene i poslovne objekte. Remeha asortiman proizvoda sastoji se od zidnih i podnih plinskih kotlova, solarnih sistema i kogeneracije.

Remeha Calenta ACE: moderan, novo razvijeni plinski kondenzacijski bojler u kombi i solo izvedbi. Pouzdanost i performanse idu ruku pod ruku i s Calenta ACE SOLO kotlom koji u kombinaciji s vanjskim bojlerom također može osiugurati veliku količinu tople vode. Za instalatera Remeha Calenta je savršeni kondenzacijski plinski kotao. Uređaj je fleksibilan za različite aplikacije instaliranja te jednostavan za instalaciju i održavanje.

Plinski kondenzacijski bojleri visoke učinkovitosti i najnovije tehnologije za grijanje prostorija i zagrijavanje potrošne tople vode putem ugrađenog pločastog izmjenjivača u Combi verzijama, u kombinaciji sa posebnim bojlerom za PTV kod Solo+ verzija ili sa integriranim spremnikom verzija L. U kombinaciji sa iSense i osjetnikom vanjske temperature omogućen je rad ovisno o vanjskoj temperaturi te programiranje vremena rada.

Prednosti REMEHA CALENTA ACE 35DS:
Integrirani trokraki ventil za vanjski spremnik
Brza montaža zahvaljujući kompletnom sustavu okvira
Jednostavno postavljanje i nadzor rada
Mogućnost kontrole više krugova (po izboru)
LED svjetla u slučaju nestanka struje

Specifikacije:
Calenta ACE Solo 25DS / 35DS
Koncentrični adapter Ø80 / 125mm
Ekspanzija posuda
Modulacijska crpka klase A
Modeli solo sa trokrakim ventilom
Digitalni manometar
Nepovratni ventil na dimnim plinovima
Crijevo za odvod kondenzata
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.