Samsung AR7580 klima uređaj 3,5 kW WI-FI

BrandSamsung
Part NoAR12KSPDBWKNEU
Jamstvo
Samsung
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
201177057.599,00 kn5 DANA
Montaža klima uređaja 3,5 - 5,5 kW unutar 10 radnih dana
1.450,00 kn
Instalacija klima uređaja do 5,5 kW. Uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 6 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30 cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu. • Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00 kn+pdv • Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00 kn + pdv • Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.

*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
Opis
Serija AR7000(model AR7589 ili BETTER),trokutasti dizajn omogućuje iznimnu učinkovitost, zbog POWERboost tehnologijeTM i prvog osmopolnog inverterskog motora omogućen je učinkovitiji rad s manje vibracije i buke,brže hlađenje te smanjena potrošnja energije,filteri sa vrhunskom mrežom smanjuju do 99% virusa i pokrivaju cjelokupni otvor za usis zraka,pametna funkcija omogućuje upravljanje Wi-Fijem putem aplikacije Smart Home za pametne telefone,trostruka zaštita plus(zaštita kontrolne ploče,rešetke,kućišta i kompresora),vanjska jedinica ima grijač kućišta,garancija na kompresor 10 godina,DURAFIN(pojačava učinak izmjenjivača topline i otporniji je na koroziju). funkcije:Tihi rad,Good Sleep Mode,Virus Doctor,Smart Home,odvlaživanje,Fast Cool(brzo hlađenje),Auto Restart,Auto Clean(samostalno čišćenje),Smart Installation check(pametna provjera instalacije).

Kapacitet hlađenja (kW)
3.5 kW
Kapacitet grijanja (kW)
4.0 kW
Kapacitet hlađenja (Min - Max, kW)
0.97~4.00 kW
Kapacitet grijanja (Min - Max, kW)
0.97~5.80 kW

EER (Hlađenje, W/W)
3.61 W/W
COP (Grijanje, W/W)
3.81 W/W
Razred energetske učinkovitosti za hlađenje (Grade)
A++
Razred energetske učinkovitosti za hlađenje (W/W)
6.7
Godišnja potošnja električne energije (hlađenje, kWh/godišnje)
183 kWh/annum
Razred energetske učinkovitosti u sezoni prosječnog grijanja (Grade)
A++
Razred energetske učinkovitosti u sezoni prosječnog grijanja (W/W)
4.6
Godišnja potošnja električne energije (grijanje, kWh/godišnje)
883 kWh/annum
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.