TECEnow aktivacijska tipka za WC za tehniku dvokoličinskog ispiranja, bijela

BrandTece
Part No
Jamstvo
Tece
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
PET0019563352,00 knDA
Opis
TECE postoji kao neovisna obiteljska tvrtka više od 30 godina. Svoj uspjeh kreiraju na dijalogu s kupcima i prepoznavanju njihovih želja, što ih dovodi do stvaranja promišljenih proizvoda i usluga, svrsishodnih postupaka i kvalitetnih rješenja. Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće. Pri tome se uzima u obzir kvaliteta života i udobnost za korisnike – ali također i zahtjevi projektanata, arhitekata, instalatera i vlasnika.
90 posto proizvoda tvrtke TECE pouzdano i nevidljivo obavljaju svoju funkciju skriveni iza zida ili smješteni u instalaciji ispred zida. Svega 10 posto proizvoda je vidljivo ispred zida. Tu se, primjerice, ubrajaju njihove aktivacijske tipke i vrhunske tuš kanalice.

TECEnow aktivacijska tipka za WC za tehniku dvokoličinskog ispiranja
Aktivacijska tipka za TECE vodokotlić za aktivaciju sprijeda ili odozgo. Vrlo plosnata aktivacijska tipka od plastike s aktivacijskim tipkama s gumenim odbojnicima, uključujući aktivacijske šipke i pričvrsni materijal. Prikladno za ugradnju u ravnini zida u kombinaciji s ugradbenim okvirom za WC i TECEnow odstojnim okvirom. Kompatibilno s oknom za ubacivanje tableta za održavanje.
Dimenzije (Š x V x D): 220x150x5 mm
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.