TECEplanus Aktivacijska tipka za WC za dvokoličinsko ispiranje, stari mesing

BrandTece
Part No
Jamstvo
Tece
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
PET10090853.092,00 kn21 DANA
Opis
TECE postoji kao neovisna obiteljska tvrtka više od 30 godina. Svoj uspjeh kreiraju na dijalogu s kupcima i prepoznavanju njihovih želja, što ih dovodi do stvaranja promišljenih proizvoda i usluga, svrsishodnih postupaka i kvalitetnih rješenja. Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće. Pri tome se uzima u obzir kvaliteta života i udobnost za korisnike – ali također i zahtjevi projektanata, arhitekata, instalatera i vlasnika.
90 posto proizvoda tvrtke TECE pouzdano i nevidljivo obavljaju svoju funkciju skriveni iza zida ili smješteni u instalaciji ispred zida. Svega 10 posto proizvoda je vidljivo ispred zida. Tu se, primjerice, ubrajaju njihove aktivacijske tipke i vrhunske tuš kanalice.

TECEplanus aktivacijska tipka za WC za dvokoličinsko ispiranje
Aktivacijska tipka od plemenitog čelika sa skrivenim vijčanim spojem za TECE vodokotlić, za aktivaciju sprijeda i odozgo, graničnik obostrano obložen gumom. Uključujući aktivacijske šipke i pričvrsni materijal. Kompatibilno s oknom za ubacivanje tableta za održavanje.
Dimenzije (Š x V x D): 214x144x15 mm
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.