TECEplanus Aktivacijska tipka za WC za jednokoličinsko ispiranje

BrandTece
Part No
Jamstvo
Tece
ŠifraCijenaBojaIsporuka
PE9240314621,00 knBijela sjaj10 DANA
PE9240312621,00 knBijela, svileno mat10 DANA
PE9240310821,00 knPlemeniti čelik četkani10 DANA
PE9240311831,00 knKrom sjaj10 DANA
Opis
TECE postoji kao neovisna obiteljska tvrtka više od 30 godina. Svoj uspjeh kreiraju na dijalogu s kupcima i prepoznavanju njihovih želja, što ih dovodi do stvaranja promišljenih proizvoda i usluga, svrsishodnih postupaka i kvalitetnih rješenja. Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće. Pri tome se uzima u obzir kvaliteta života i udobnost za korisnike – ali također i zahtjevi projektanata, arhitekata, instalatera i vlasnika.
90 posto proizvoda tvrtke TECE pouzdano i nevidljivo obavljaju svoju funkciju skriveni iza zida ili smješteni u instalaciji ispred zida. Svega 10 posto proizvoda je vidljivo ispred zida. Tu se, primjerice, ubrajaju njihove aktivacijske tipke i vrhunske tuš kanalice.

Opis artikla -
TECEplanus aktivacijska tipka od plemenitog čelika je robusna i posebno zaštićena od vandalizma. Skriveni vijak dodatno štiti tipku od krađe.
Tako je ova tipka posebno prikladna za javna sanitarna područja, restorane ili hotele. Njezine posebno kompaktne dimenzije i njezin elegantni dizajn odgovaraju svakom ambijentu.

Aktivacijska tipka od plemenitog čelika sa skrivenim vijčanim spojem za TECE vodokotlić, za aktivaciju sprijeda i odozgo, graničnik obostrano obložen gumom. Uključujući aktivacijske tipke i pričvrsni materijal.
Kompatibilno s oknom za ubacivanje tableta za čišćenje.

Dimenzije (ŠxVxD) - 214x144x15 mm

Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.