TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B24J2KVRG-E Klima uređaj, unutarnja jedinica, 7.0 kW

BrandTOSHIBA
Part No
Jamstvo
TOSHIBA
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
RAS-B24J2KVRG-E5.814,00 kn4.651,20 knUštedite 20%5 DANA
Opis
Toshiba Shorai Premium model predstavlja kombinaciju vrhunskih modela klima uređaja Suzumi i Daisekai. Visoka energetska učinkovitost, napredni filterski sustav i 3D Airflow upravljanje lamelama samo su neke od brojnih karakteristika ovog primamljivog modela. Također, koristi se najnoviji rashladni medij R32 koji uz dodatnu energetsku uštedu ima i znatno smanjen negativan utjecaj na okoliš.

Kako bi vam osigurali vrhunsku kvalitetu zraka, modeli ove serije dolaze s „IAQ“ filterom i plazma filterom „Pure mode“. Pouzdano uklanja 99% štetnih čestica iz zraka, a bakterije, virusi, plijesan, alergeni i PM2.5 čestice više ne predstavljaju problem. Uz to, dolazi i sa Ionizatorom zraka koji negativnim ionima obuhvaća čestice poput prašine, peluda i dima, dok su se za optimalnu raspodjelu zraka po prostoriji pobrinule neovisne lamele ispuha koje pomoću 3D Airflow funkcije nude 6 obrazaca ispuha zraka.

Toshiba neprestano radi na inovacijama kako bi ispunila sve zahtjeve korisnika za izvrsnom klimatizacijom. Za maksimalnu udobnost i mir Shorai Premium smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: Quiet na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a Silent na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba.

Upravljanje standardnim i naprednim Toshiba funkcijama ovog izvrsnog klima uređaja lako je s infracrvenim daljinskim upravljačem i opcionalnim WiFi sučeljem koje se prodaje zasebno.

Klima uređaj Toshiba Shorai Premium 7.0 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake RAS- B24J2KVRG -E i infracrvenog daljinskog upravljača. Ova unutarnja jedinica ima mogućnost spajanja na multi-split seriju vanjskih jedinica, te na ovaj način možete spojiti nekoliko unutarnjih jedinica na samo jednu vanjsku.

Tehničke karakteristike;
Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 1,5 - 7,7
SEER / Energetski razred HL 6,25 / A++
Raspon učina grijanja (kW) 1,6 - 8,8
SCOP / Energetski razred GR 4,07 / A+
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 320×1050×250
Težina unut. jed. (Kg) 15
Razina buke - hlađenje UJ (dBA) 28/47
Razina buke - grijanje UJ (dBA) 28/48
Wi-fi Wi-fi ready
Dodatne opcije Tjedni programator
Dodatni filter Plasma filter
Ionizator zraka Da
Promjer cijevi - tekuć. (mm/") 6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/") 12,70 (1/2")
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Jamstvo 36 mjeseci
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.