Toshiba Suzumi Plus klima uređaj R32 7,0 kW

BrandTOSHIBA
Part NoRAS-B24PKVSG-E/RAS-24PAVSG-E
Jamstvo
TOSHIBA
ŠifraCijenaDimenzijeDostupno
2010537512.938,00 kn11.644,20 knUštedite 10%DA
Montaža klima uređaja 6,0 - 8,2 kW unutar 10 radnih dana
1.750,00 kn
Instalacija klima uređaja od 6,0 - 8,2 kW. Uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 6 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30 cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu. • Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00 kn+pdv • Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00 kn + pdv • Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.

*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
Opis
Udoban model serije proizvoda Suzumi Plus s radnom tvari R32. Uređaj osim toga što ima novi, moderan dizajn aktivno pridonosi zaštiti klime – bez odricanja udobnosti. Set se sastoji od vanjske i unutarnje jedinice, uključujući daljinski upravljač.

Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.