VAILLANT ecoTEC plus VUW 20/26 CS/1-5, 20/26kW, IoniDetect

BrandVaillant
Part No
Jamstvo
Vaillant
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
PE001002459013.389,60 kn12.050,64 knUštedite 10%14 DANA
Opis
Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, geotermalne dizalice topline, ventilacijske sustave (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore te kompletan program regulacije.

Tražite li pouzdani sustav koji će raditi dugi niz godina? Uz naš plinski kondenzacijski bojler ecoTEC plus možete biti sigurni da donosite dobru odluku. Dokazana njemačka kvaliteta garantira dugotrajni rad a inovativne funkcije povećavaju učinkovitost te pridonose smanjenju troškova.

Putem „IoniDetect” tehnologije uređaj direktno mjeri kvalitetu plamena te kontinuirano prilagođava omjer zraka i plina kako bi se osiguralo kvalitetno sagorijevanje u svakom trenutku, bez obzira na kvalitetu i vrstu plina te na taj način povećava učinkovitost i smanjuje troškove.

Novi ecoTEC plus u kombinaciji s regulacijom sensoCOMFORT pruža održivo rješenje za grijanje. Optimiziranim upravljanjem sustavom grijanja štedite vrijeme i novac, smanjujete troškove grijanja te osiguravate da Vaš kondenzacijski uređaj radi maksimalnom učinkovitošću. Ako želite povećati održivost Vašeg sustava, proširite ga rješenjima na osnovi obnovljivih izvora energije kao što su: solarni i fotonaponski sustavi.

Uređaj je spreman za spajanje na internetski komunikacijski modul sensoNET putem kojega je moguć daljinski nadzor sustava grijanja, korištenjem pametnog telefona te regulatora sensoCOMFORT

Ukoliko želite imati maksimalni komfor korištenja tople vode kod tzv. "VUW - kombi" modela, aktivirajte funkciju "Aqua Comfort". Uređaj će tada uvijek držati u pripremi toplu sanitarnu vodu.

Za kućanstva koja su ograničena s prostorom za ugradnju, a imaju povećane zahtjeve za potrošnom toplom vodom, u ponudi je opcija kombiniranog bojlera s integriranim slojevitim spremnikom za potrošnu toplu vodu, oznake "VUI". U odnosu na klasičan model, "VUI" model je dublji za svega 198 mm. Tehnologija slojevitog (laminarnog) spremnika tople vode osigurat će visoki komfor tople vode.

Ukoliko želite namjestiti temperaturu za svaku sobu zasebno ambiSENSE sustav je idealan za Vas. U kombinaciji sa središnjom regulacijom i internetskim modulom moguće je upravljati svakom sobom zasebno i putem mobilne aplikacije čak kada niste kod kuće.

TEHNIČKI PODACI

Razred energetske učinkovitosti na grijanju (A+++ do D): A
Razred energetske učinkovitosti na PTV (A+ do F): A
Područje nazivnog toplinskog učina 50/30 °C, G20: 2,7-21,0 kW
Područje nazivnog toplinskog učina 80/60 °C, G20: 2,5-19,7 kW
Tip uređaja (grijanje/topla voda): Grijanje+PTV
Količina tople vode ∆T 30 K: 12,4 l/min
Nazivno toplinsko opterećenje PTV: 26,5 kW
Visina: 720 mm
Širina: 440 mm
Dubina 348 mm
Težina (bez pakiranja): 36 kg
Potrošnja plina, G20: 2,8 m³/h
Potrošnja plina, G31: 1,1 m³/h
Priključak za zrak, dimne plinove: 60/100 mm
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.