VAILLANT VEN Električni bojler, ispodpultni, 10 l

BrandVaillant
Part No
Jamstvo
Vaillant
ŠifraCijenaLitraža i DimenzijeIsporuka
PET00028651.226,56 kn10 L, 493x290x270mm30 DANA
Opis
Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, geotermalne dizalice topline, ventilacijske sustave (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore te kompletan program regulacije.

Niskotlačni akumulacijski električni bojler VAILLANT-VEN 10/5 U za montažu ispod mješalice (elementa)

• za montažu ispod elementa
• namjestiva temperatura vode od 7 do 85 C
• zaštita od kipljenja
• ekološki prihvatljiva toplinska izolacija
• zaštita od smrzavanja
• mogućnost reciklaže
• mala potrošnja energije, energetski razred \\\"A\\\"

Ako se radi o maloj potrebnoj količini tople vode, Vaillantovi mali akumulacijski grijači su pravi izbor. Svejedno da li u kuhinji za pranje posuđa, u dodatnom WC-u za pranje ruku ili u gostinjskoj sobi za povremenu uporabu - kompaktni se uređaji preporučuju za štedljivu opskrbu jednog izljevnog mjesta. Zahvaljujući svojoj minimalnoj potrošnji energije u režimu pripravnosti od maks. 0,22 kWh/24 h, uređaj VEN je znatno štedljiviji od usporedivih modela. Temperatura vode se može jednostavno i klizno birati između 7 i 85 C, a povećanu sigurnost jamči aktivirajuća zaštita od kipljenja. Već prema potrebi, na raspolaganju su uređaji u varijanti iznad elementa (oznaka \\\"O\\\") ili ispod elementa (oznaka \\\"U\\\")

Zaštitne funkcije jamče najviši stupanj sigurnosti

Vaillant uređaji imaju mogućnost odabira funkcije zaštite od opeklina i zaštite za djecu. Obje funkcije mogu se podesiti koristeći izbornik s običnim tekstom.
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.