VIVAX COOL ACP-09PT25AEF R290 Mobilni klima uređaj 2,6 kW

BrandVIVAX
Part No
Jamstvo
VIVAX
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
VIV023571262.561,00 kn2.176,85 knUštedite 15%5 DANA
Opis
Brend Vivax je domaći proizvod koji se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax dijeli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) te Tableti.
Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma.
Prateći trendove i potrebe tržišta te širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena.

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora. Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

VIVAX COOL ACP-09PT25AEF R290
Specifikacije:
Kapacitet hlađenja [kW]: 2,6
Kapacitet grijanja [kW]: 0
Rashladno sredstvo: R290
Energetska klasa grijanja: A
EER koeficijent: 2,6
COP koeficijent: 0
Funkcionalnosti: auto restart, samodijagnostika kvarova, sleep mode
Energetska klasa hlađenja: A
Funkcije: 0.5W Standby, SAMO HLAĐENJE
SEER koeficijent: 0
SCOP koeficijent: 0
Predviđeno opterećenje pri grijanju: 0
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (UJ) [dB]: 64
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (VJ) [dB]: 0
Ostale karakteristike
Ulazna snaga hlađenja [W]: 1010
Ulazna snaga grijanja [W]: 0
Protok zraka [m3/h]: 370
Kapacitet odvlaživanja [l/h]: 1
Buka - UJ [dB(A)]: 51
Buka - VJ [dB(A)]: 0
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.