VIVAX COOL 14,2 kW / 16,1 kW R DESIGN ACP-48CF140AERI R32 Podno - stropni klima uređaj

BrandVIVAX
Part No
Jamstvo
VIVAX
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
VIV0235686122.499,00 kn19.124,15 knUštedite 15%5 DANA
Opis
Brend Vivax je domaći proizvod koji se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax dijeli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) te Tableti.
Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma.
Prateći trendove i potrebe tržišta te širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena.

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora. Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

VIVAX COOL R DESIGN ACP-48CF140AERI R32
Specifikacije:
Kapacitet hlađenja [kW]: 14,2
Kapacitet grijanja [kW]: 16,1
Ekološki plin: R32
Energetska klasa grijanja: A+
EER koeficijent: 0
COP koeficijent: 0
Funkcionalnosti: Turbo mode, timer, sleep mode, auto mode, samodijagnostika kvarova, auto restart
Energetska klasa hlađenja: A++
Funkcije: Grijač kompresora i grijač kondenzatora, Funkcije uštede energije, Zaštita ventila vanjske jedinice, Grijanje i hlađenje pri niskim vanjskim temperaturama (-20°C), Dodatni žičani daljinski upravljač,
SEER koeficijent: 6,1
SCOP koeficijent: 5,1
Predviđeno opterećenje pri grijanju: 11,1
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (UJ) [dB]: 66
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (VJ) [dB]: 72
Ostale karakteristike
Ostalo: LED ekran, aktivni karbonski filtar, dust filtar
Ulazna snaga hlađenja [W]: 5500
Ulazna snaga grijanja [W]: 5050
Protok zraka [m3/h]: 2329
Kapacitet odvlaživanja [l/h]: 4,8
Buka - UJ [dB(A)]: 54
Buka - VJ [dB(A)]: 66
Područje rada: -20°C≤T≤50°C
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.