VIVAX COOL 3,52 kW / 4,1 kW R DESIGN ACP-55CF160AERI R32 Kanalni klima uređaj

BrandVIVAX
Part No
Jamstvo
VIVAX
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
NEMA7.499,00 kn6.374,15 knUštedite 15%5 DANA
Opis
Brend Vivax je domaći proizvod koji se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax dijeli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) te Tableti.
Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma.
Prateći trendove i potrebe tržišta te širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena.

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora. Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

VIVAX COOL R DESIGN ACP-55CF160AERI R32
Specifikacije:
Kapacitet hlađenja [kW]: 3,52
Kapacitet grijanja [kW]: 4,1
Rashladno sredstvo: R32
EER koeficijent: 0
COP koeficijent: 0
Funkcionalnosti: Turbo mode, auto mode, auto restart, samodijagnostika kvarova, sleep mode, timer
Funkcije: Compressor and condesor heater, Energy saving, Zaštita ventila vanjske jedinice, Grijanje pri temperaturi -15°C, Hlađenje pri temperaturi -15°C, Žičani upravljač
SEER koeficijent: 6,5
SCOP koeficijent: 4
Predviđeno opterećenje pri grijanju: 3,2
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (UJ) [dB]: 35
Jačina zvuka pri standardnim uvjetima (VJ) [dB]: 55,5
Ostale karakteristike
Ostalo: LED ekran, dust filtar
Ulazna snaga hlađenja [W]: 1030
Ulazna snaga grijanja [W]: 1000
Protok zraka [m3/h]: 550
Kapacitet odvlaživanja [l/h]: 1,2
Buka - UJ [dB(A)]: 56
Buka - VJ [dB(A)]: 63
Područje rada u modu grijanja: -20°C≤T≤50°C
Energija i potrošnja
Energetska klasa grijanja: A+
Energetska klasa hlađenja: A++
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.