VIVAX COOL 4,25kW Y DESIGN ACP-12CH35AEYI R32 Inverterski klima uređaj

BrandVIVAX
Part No
Jamstvo
VIVAX
ŠifraCijenaDimenzijeIsporuka
VIV023568478.874,00 kn5 DANA
Opis
Brend Vivax je domaći proizvod koji se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax dijeli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) te Tableti.
Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma.
Prateći trendove i potrebe tržišta te širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena.

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora. Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

VIVAX COOL Y DESIGN ACP-12CH35AEYI R32
Specifikacije:
Cooling capacity [kW]: 3,52
Heating capacity [kW]: 4,25
Eco refrigerant: R32
Heating energy class: A+++
EER coefficient: 0
COP coefficient: 0
Functionality: soft start, sleep mode, samodijagnostika kvarova, Turbo mode, ionizator, auto mode, auto restart, I feel funkcija, timer
Cooling energy class: A+++
Functions: Isušivač preostale vlage, Grijač kompresora i kondenzatora, Funkcija uštede energije, Pokretanje pri niskom naponu, Zaštita ventila vanjske jedinice, Grijanje i hlađenje pri temperaturi -32°C, Wi-Fi r
SEER coefficient: 9,5
SCOP coefficient: 5,5
Design load for heating: 2,55
Sound power level of indoor unit [dB]: 58
Sound power level of outdoor unit [dB]: 60
Other: ravna prednja maska, bio filtar, LED ekran, dust filtar
Input power of cooling [W]: 750
Input power of heating [W]: 943
Airflow [m3/h]: 575
Dehumidifying capacity [l/h]: 1,2
Noise of indoor unit [dB(A)]: 42
Noise of outdoor unit [dB(A)]: 57
Working range [°C]: -32°C≤T≤50°C
Brza isporuka
Sigurna kupovina
Povrat novca

Besplatna dostava za manje pakete. Za više informacija kontaktirajte nas putem stranice kontakt.