Sve novosti

14.09.2019

ARMAL- već 50 godina s Vama, a od sada i na Kupaoni.hr!

50 GODINA UZ VAS

Upoznajmo se.

Više od 50 godina smo ovdje, brinući se za vas, vaše obitelji, vaše domove i poslovne prostore. Iza robne marke Armal stoji sanitarni program vrhunske kvalitete potvrđene internacionalnim certifikatima, zdravstvene ispravnosti, dizajna i funkcionalnosti s daljnjom orijentacijom prema tehnološkom napretku i razvoju novih proizvoda.

KVALITETA I POUZDANOST
Godine 1967. Mariborska livarna uvodi na tržište brand ARMAL koji se u narednim desetljećima etablira na tržištu regije i na taj način izvrsno promovira matičnu tvrtku. Razvoj koji je tvrtka MLM postigla u sedamdesetim godinama znatno je utjecao na povećanje proizvodnog volumena, a posebno se to odnosi na proširenje palete proizvoda slavina i popratnog pribora. U ponudu slavina se po prvi puta uvode jednoručne miješalice čime Armal postaje predvodnik u regiji. Najveći rast ostvaren je u razdoblju od 1984. do 1993. godine kada je brand Armal uspostavio lidersku poziciju na domaćem i inozemnom tržištu. Danas se Armal fokusira na razvoj asortimana i inovacija kontinuirano nastojeći poboljšati kvalitetu života svojih vjernih kupaca. Kreiranje asortimana suvremenog dizajna s neprikosnovenom kvalitetom te istovremeno stvarajući brzu i pouzdanu servisnu mrežu u svim zemljama poslovanja, imperativ je suvremenog Armala.

ARMAL SLAVINE
Sve slavine napravljene su od visokokvalitetnih materijala, a kartuše sadrže keramičke brtve, ne ostavljajući prostor za brigu oko njihove dugovječnosti. Završni je sloj na svim slavinama krom, a ako se prema njima odnosite s pažnjom, bit će sjajne i prekrasne još mnogo godina. Ručice su napravljene od metala što ih čini izrazito dugovječnima.
ARMAL KADE

Armal kade i tuš kade novost su na tržištu asortimana za kupaonice, na kojem se ističu kvalitetom proizvoda i dizajnom koji prati najnovije svjetske trendove.

Brend koji kvalitetom i dizajnom prati najnovije svjetske trendove.
7 godina jamstva na slavine i 10 godina jamstva na kade.
ARMAL- već 50 godina s Vama, a od sada i na Kupaoni.hr!