Sve novosti

04.06.2022

Crni detalji u kupaonici

Crni detalji u kupaonici- trend koji će Vas osvojiti!
U njoj se dotjerujemo, u njoj se opuštamo, u njoj jednostavno uživamo. Riječ je, naravno, o kupaonici.

Jeste li znali da u kupaonici provodimo više od 182 sata godišnje? Upravo zato što u njoj provodimo tako puno vremena i najčešće ju koristimo za dotjerivanje i opuštanje, želimo da taj prostor odiše elegancijom i da u nama budi samo pozitivne osjećaje. Idealan način za unaprijediti inače možda jednostavnu prostoriju je dodavanjem sexy detalja u crnoj boji.

Crna boja predstavlja eleganciju, moć i seksipil, a u kupaonice unosi dozu profinjenosti i intime. Već nekoliko godina stoji na tronu omiljenih boja u dizajnu interijera pa se tako polako zavlači i u kupaonice.

Danas se u uređenju interijera kupaonica osobito pažnja skreće na detalje. Siva je možda bila jedna od najpopularnijih boja u preuređivanju kupaonica u 2016., 2017. i 2018. godini, međutim, to se promijenilo.

Premda se nekima čini neobično koristiti crnu boju prilikom uređenja kupaonice, jer su svijetli tonovi preuzeli kupaonice posljednjih desetljeća, sve je više primjera koji ne idu u prilog ovoj tezi. Ugradnja crne u vašu kupaonicu sjajan je način da u svoju kupaonicu unesete dašak stila, osobito ako njome dominiraju svijetle palete boja.
Odmaknimo se od plave, bijele i zelene boje i prigrlimo smionu, sexy, crnu boju!

Učinite vašu kupaonicu elegantnom i modernom ili toplom i tradicionalnom, ovisno o količini crne boje koju koristite. Postoji dugi niz načina na koje možemo unijeti svestranu crnu boju u dizajn kupaonice, od odvažnih zidnih tapeta do crnih detalja luksuznog izgleda.
Jedno od popularnih rješenja je ciljano odabrati i smjestiti proizvod u prostor. U slučaju male kupaonice, ona ne smije dominirati, nego poslužiti kao akcent.

Crni detalji često podsjećaju na industrijski stil, upravo zato što odlično izgledaju u kombinaciji sa svim vrstama drveta i kamena. Možete ju kombinirati i s bilo kojim metalom: mjed, bakar, nehrđajući čelik, bronca itd.

Crna će prostoru dati dubinu, stoga ju nastojte izbalansirati sa svjetlijim nijansama ili još jednom bojom. Od crnih tuš kabina, podžbuknih i nadžbuknih tuš sistema i kolumna, slavina za umivaonike i bidee, elegantnih crnih ručica za kupanje i pripadajućih crijeva pa sve do očaravajuće ponude crnog asortimana za kuhinju. Postoji mnoštvo klasičnih proizvoda koji će dodati dodir sofisticiranosti vašoj kupaonici.

U nastavku nekoliko detalja ZA i PROTIV uvođenju crne boje u Vašu kupaonicu
(ne dvojimo kojih je više! :) )

ZA;
1. Crni detalji odmah će se istaknuti u svakoj prostoriji
2. Otisci prstiju neće se tako lako pojaviti na mat crnim površinama
3. Vodeni žigovi se ne pokazuju toliko na crnim pločicama ili tuš panelima
4. Ovisno o vrsti crne završne obrade ili materijala, crna kvalitetna slavina imat će izdržljivu površinu otpornu na ogrebotine

PROTIV;
1. Prašina, pjena od sapuna, pasta za zube i kamenac mogu postati vidljiviji
2. Ovisno o vrsti crne površine ili materijala, jeftine crne slavine s jeftinim crnim premazima mogu biti osjetljivije na ogrebotine

U svoju ponudu uključili smo pregršt crnih proizvoda za kupaonice koji su dostupni u web trgovini Kupaone.hr. Od crnih tuš kabina, podžbuknih i nadžbuknih tuš sistema i kolumna, slavina za umivaonike i bidee, elegantnih crnih ručica za kupanje i pripadajućih crijeva do crnih slavina s namjenom za kuhinju.

Također, za sve one kojima je draža opcija "na oko vidljivo", možete provjeriti našu ponudu na adresi prodajnog mjesta Kupaone: Maksimirska cesta 32, 10000 Zagreb.


Očekujemo Vas!
Crni detalji u kupaonici