Sve novosti

03.04.2019

Crni detalji u kupaonici- trend koji će Vas osvojiti!

Kupaonski trend inspiriran spa-ovima službeno je in!

Danas se u uređenju interijera kupaonica osobito pažnja skreće na detalje. Siva je možda bila jedna od najpopularnijih boja u preuređivanju kupaonica u 2016., 2017. i 2018. godini, međutim, to se promijenilo.

Siva je sjajna, ali crno je bolje! Tamniji tonovi počeli su dobivati na popularnosti. I pogodite što? Njihovo vrijeme je sada!

Iako se čini pomalo čudnim koristiti crnu boju prilikom uređenja kupaonice, sve je više primjera koji ne idu u prilog ovoj tezi. Općenito, većina obično koristi plavu, bijelu ili zelenu boju u kupaonici, ali mi Vam predlažemo drugačiju i smionu boju, crnu boju!

Crna boja je boja koja prenosi eleganciju i moć te dodavanjem te boje u kupaonicu unosimo mjeru profinjenosti. Ugradnja crne u vašu kupaonicu je sjajan način da vašoj kupaonici dodate dašak stila, osobito ako njome dominira bijela ili svijetla paleta boja.

Postoji nekoliko načina za dodavanje ove svestrane boje u postojeću ili novu kupaonicu. Jedno od popularnih rješenja je ciljano odabrati i smjestiti proizvod u prostor. U slučaju male kupaonice, ona ne smije dominirati, nego biti kao akcent. Crna će prostoru dati dubinu stoga izbalansirajte je sa svjetlijim nijansama ili dodajte malo zelene, plave ili crvene. Od crnih tuš kabina, podžbuknih i nadžbuknih tuš sistema i kolumna, slavina za umivaonike i bidee, elegantnih crnih ručica za kupanje i pripadajućih crijeva pa sve do očaravajuće ponude crnog asortimana za kuhinju. Postoji mnoštvo klasičnih proizvoda koji će dodati dodir sofisticiranosti vašoj kupaonici.

U nastavku nekoliko detalja ZA i PROTIV uvođenju crne boje u Vašu kupaonu
(ne dvojimo kojih je više! :) )

ZA;
1. Crni detalji odmah će se istaknuti u svakoj prostoriji
2. Otisci prstiju neće se tako lako pojaviti na mat crnim površinama
3. Vodeni žigovi se ne pokazuju toliko na crnim pločicama ili tuš panelima
4. Ovisno o vrsti crne završne obrade ili materijala, crna kvalitetna slavina imat će izdržljivu površinu otpornu na ogrebotine

PROTIV;
1. Prašina, pjena za sapun, pasta za zube i kamenac mogu postati vidljiviji
2. Ovisno o vrsti crne površine ili materijala, jeftine crne slavine s jeftinim crnim premazima mogu biti osjetljivije na ogrebotine

U svoju ponudu uključili smo pregršt crnih proizvoda za kupaonice koji su dostupni u web trgovini Kupaone.hr. Od crnih tuš kabina, podžbuknih i nadžbuknih tuš sistema i kolumna, slavina za umivaonike i bidee, elegantnih crnih ručica za kupanje i pripadajućih crijeva do crnih slavina s namjenom za kuhinju.

Također, za sve one kojima je draža opcija "na oko vidljivo", možete provjeriti našu ponudu na adresi prodajnog mjesta Kupaone: Maksimirska 34, 10000 Zagreb.


Očekujemo Vas!
Crni detalji u kupaonici- trend koji će Vas osvojiti!