Sve novosti

19.12.2018

Jedinstven kupaonski webshop

U 21. stoljeću spomen samog web shopa ne predstavlja nikakvu inovaciju niti komparativnu prednost jer webshopovi postoje u apsolutno svim branšama. I svatko njima može rukovoditi.
Shodno tome, ako je sve već postavljeno, zašto smo mi odlučili uploviti u ovaj svijet?
Na samom početku, team ljudi koji rade u „offline inačici“ Kupaone čine prekaljeni stručnjaci s višegodišnjim iskustvom i umijećem prepoznavanja potreba vremena i prostora u kojem se nalazimo. S tim u vezi, naš web shop ne temeljimo samo na proizvodima nego na jedinstvenoj usluzi – montirati ćemo za vas, ako treba, i najobičniju toaletnu dasku. Zašto? Zato što u današnje vrijeme čovjek nema gotovo nikakvog prostora za svoju dokolicu, a naš cilj leži upravo u tome – ponuditi vam ključ u ruke za apsolutno sve iz naše široke palete proizvoda.
Naš portfelj proizvoda sazdan je mahom od provjerenih svjetskih brendova što ulijeva sigurnost u ispravnost vašeg odabira, a u kvalitetu ćete se uvjeriti već prvim „live“ kontaktom. Povrh svega, toliko smo sigurni u naše proizvode da vam nudimo i povrat sredstava, a ako ste pronašli neki proizvod kojeg trenutno nema na našem web shopu, pružite nam priliku da vam pokušamo ponuditi i njega po najpovoljnijoj cijeni na tržištu.
I ono najvažnije, ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo kojem trenutku jer vaše zadovoljstvo naša je obaveza. Kupaona.hr – dostupna na svakom koraku!

Ova usluga trenutno je dostupna na području Zagreba i okolice, ali uskoro će biti dostupna svima u Lijepoj našoj.
Jedinstven kupaonski webshop