Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
AB BLACK AB
AB BLACK
AB (Azulejos Benadresa) mjesto je susreta tradicije i inovacija u sektoru keramike. S nekoliko desetljeća iskustva iza nas, održavamo bit koja nas je dovela ovdje, ali nastavljamo tražiti nove formule kako bi svakom klijentu ponudili rješenje koje mu je potrebno.
Crne pločice Azulejosa Benadrese idealan su izbor za davanje daška elegancije i stila vašim sobama.

Zahvaljujući prirodnoj površini, ova pločica s efektom boje daje luksuzan i sofisticiran izgled, savršeno se prilagođavajući svakoj vrsti dizajna.

S izborom profinjenih boja, uključujući crnu, crne pločice dostupne su u različitim formatima, kao što su 60x120cm, 80x160cm, 120x260cm, te nudi fleksibilnost i svestranost za kreiranje vaših prostora.

Zahvaljujući svojoj debljini od 6,00 mm, 10,00 mm crne pločice jamče otpornost i trajnost tijekom vremena, zadržavajući svoju ljepotu netaknutom čak i nakon nekoliko godina korištenja.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala i s pažnjom na svaki detalj, crna pločica tvrtke Azulejos Benadresa savršen je izbor za one koji traže rješenje vrhunske klase.

Odaberite bezvremensku ljepotu i eleganciju crnih pločica Azulejosa Benadrese kako biste svoje prostore pretvorili u prava dizajnerska remek-djela.

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio