Novosti

50 GODINA UZ VAS Upoznajmo se. Više od 50 godina smo ovdje, brinući se za vas, vaše obitelji, vaše domove i poslovne prostore. Iza robne marke Armal stoji sanitarni program vrhunske kvalitete potvrđene internacionalnim certifikatima, zdravstvene ispravnosti, dizajna i funkcionalnosti s daljnjom orijentacijom prema tehnološkom napretku i razvoju novih proizvoda. KVALITETA I POUZDANOST Godine 1967. Mariborska livarna uvodi na tržište brand ARMAL koji se u narednim desetljećima etablira na tržištu regije i na taj način izvrsno promovira matičnu tvrtku. Razvoj koji je tvrtka MLM postigla u sedamdesetim godinama znatno je utjecao na povećanje proizvodnog volumena, a posebno se to odnosi na proširenje palete proizvoda slavina i popratnog pribora. U ponudu slavina se po prvi puta uvode jednoručne miješalice čime Armal postaje predvodnik u regiji. Najveći rast ostvaren je u razdoblju od 1984. do 1993. godine kada je brand Armal uspostavio lidersku poziciju na domaćem i inozemnom trž... Pročitaj više »
CISAL Cisal je novi brend na hrvatskom tržištu. Svi proizvodi koji dolaze iz Cisal prozvodnih pogona odlikuju se vrhunskom kvalitetom, završnom obradom te prepoznatljivim dizajnom. Već pri prvom doticaju sa Cisal proizvodima primjetiti ćete razliku o odnosu na ostale proizvođače. Sva proizvodnja je u potpunosti u Italiji. Cisal na sve svoje proizvode daje 5 godina garancije te svojom širokom servisnom mrežom garantira zadovoljstvo svojih korisnika. Cisal je izvanredan primjer neovisnog i potpuno integriranog talijanskog proizvođača koji obavlja cjelokupan proizvodni ciklus, prepoznatljiv po inovativnim tehnologijama i upravljačkim rješenjima. Cisal je jedan od vodećih inovatora u industriji i vrlo je savjestan u pogledu učinkovitog korištenja resursa, vode i energije, te se fokusira na kontinuirani razvoj inovativnih proizvoda s obzirom na dizajn, materijale, funkcije i performanse. Zahvaljujući suradnji s međunarodnim dizajnerima kao što su Karim Rashid, Giampiero Peia, Raffa... Pročitaj više »
Kupaonski trend inspiriran spa-ovima službeno je in! Danas se u uređenju interijera kupaonica osobito pažnja skreće na detalje. Siva je možda bila jedna od najpopularnijih boja u preuređivanju kupaonica u 2016., 2017. i 2018. godini, međutim, to se promijenilo. Siva je sjajna, ali crno je bolje! Tamniji tonovi počeli su dobivati na popularnosti. I pogodite što? Njihovo vrijeme je sada! Iako se čini pomalo čudnim koristiti crnu boju prilikom uređenja kupaonice, sve je više primjera koji ne idu u prilog ovoj tezi. Općenito, većina obično koristi plavu, bijelu ili zelenu boju u kupaonici, ali mi Vam predlažemo drugačiju i smionu boju, crnu boju! Crna boja je boja koja prenosi eleganciju i moć te dodavanjem te boje u kupaonicu unosimo mjeru profinjenosti. Ugradnja crne u vašu kupaonicu je sjajan način da vašoj kupaonici dodate dašak stila, osobito ako njome dominira bijela ili svijetla paleta boja. Postoji nekoliko načina za dodavanje ove svestrane boje u postojeću ili nov... Pročitaj više »
U 21. stoljeću spomen samog web shopa ne predstavlja nikakvu inovaciju niti komparativnu prednost jer webshopovi postoje u apsolutno svim branšama. I svatko njima može rukovoditi. Shodno tome, ako je sve već postavljeno, zašto smo mi odlučili uploviti u ovaj svijet? Na samom početku, team ljudi koji rade u „offline inačici“ Kupaone čine prekaljeni stručnjaci s višegodišnjim iskustvom i umijećem prepoznavanja potreba vremena i prostora u kojem se nalazimo. S tim u vezi, naš web shop ne temeljimo samo na proizvodima nego na jedinstvenoj usluzi – montirati ćemo za vas, ako treba, i najobičniju toaletnu dasku. Zašto? Zato što u današnje vrijeme čovjek nema gotovo nikakvog prostora za svoju dokolicu, a naš cilj leži upravo u tome – ponuditi vam ključ u ruke za apsolutno sve iz naše široke palete proizvoda. Naš portfelj proizvoda sazdan je mahom od provjerenih svjetskih brendova što ulijeva sigurnost u ispravnost vašeg odabira, a u kvalitetu ćete se uvjeriti već pr... Pročitaj više »
21.03.2018

Online kupovina

Moderan i užurban način života zahtijevaju od nas da dozvolimo tehnologiji da radi za nas. Danas je nezamislivo biti jedan jedini sat bez interneta. Preko interneta naručujemo hranu, gledamo filmove ili razgovaramo s prijateljima i rodbinom na drugom kontinentu. Internet nam štedi vrijeme, a svoje dragocjeno vrijeme možemo npr. provesti sa svojima najbližima. Online kupovina nam može uštedjeti i vrijeme i novac. Internet trgovine rade 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. Na internetu možemo kupiti sve što nam treba. Od hrane, kupaonice, kuhinje pa do jahti i to sve iz udobnosti vlastitog doma. Ne morate voziti kroz gužvu, ne morate stajati u redu na blagajni i ne morate prehodati cijelu prodavaonicu da nađete ono što vas zanima. Osim toga vrlo lako možete usporediti dva ili tri artikla koja vam se sviđaju te lako donijeti odluku o kupnji. Sve što trebate napraviti je jedan klik na sliku. Kada je riječ o kupovini preko interneta, mnogi još uvijek strahuju od takve vrste kupovine št... Pročitaj više »