Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
ABK SENSI UP ABK
ABK SENSI UP
ABK proizvodi podove, zidove i ploče od porculanske keramike velikog formata inspirirane trendovima svijeta dizajna interijera i grafičkog dizajna, za unutarnja i vanjska okruženja, u srcu Emilije.
U ABK-u se obraćaju svijetu kućnog, maloprodajnog i javnog dizajna s uvijek prepoznatljivim i originalnim karakterom, pružajući dizajnerima i trgovcima avangardne proizvode, koji kombiniraju profinjenu estetiku i vrlo visoke tehničke performanse: podove, zidove i ploče od porculanske keramike za interijere. i vanjski, čak i s povećanom debljinom, s modularnim i fleksibilnim rješenjima. Osim što odgovara suvremenom ukusu i višestrukoj upotrebi, asortiman ABK čini pravi sustav materijala koji se lako mogu kombinirati jedni s drugima, u smislu stila, boje, veličine, sposoban razviti usklađen i prilagodljiv dizajn.

Sensi Up sadrži novu inspiraciju iz svijeta mramora. Kolekcija nudi varijante od klasičnih do suvremenih u skladu sa sofisticiranim luksuzom koji dominira panoramom današnje arhitekture.

Dostupne dimenzije:
160x320 cm (64”x128”)
120x120 cm (48"x48")
60x120 cm (24”x48”)
120x280 cm (48"x112")

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio