Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
ABK SOLERAS ABK
ABK SOLERAS
ABK proizvodi podove, zidove i ploče od porculanske keramike velikog formata inspirirane trendovima svijeta dizajna interijera i grafičkog dizajna, za unutarnja i vanjska okruženja, u srcu Emilije.
U ABK-u se obraćaju svijetu kućnog, maloprodajnog i javnog dizajna s uvijek prepoznatljivim i originalnim karakterom, pružajući dizajnerima i trgovcima avangardne proizvode, koji kombiniraju profinjenu estetiku i vrlo visoke tehničke performanse: podove, zidove i ploče od porculanske keramike za interijere. i vanjski, čak i s povećanom debljinom, s modularnim i fleksibilnim rješenjima. Osim što odgovara suvremenom ukusu i višestrukoj upotrebi, asortiman ABK čini pravi sustav materijala koji se lako mogu kombinirati jedni s drugima, u smislu stila, boje, veličine, sposoban razviti usklađen i prilagodljiv dizajn.

SOLERAS je kolekcija porculanskih pločica inspirirana drvenim bačvama koje se koriste za odležavanje vina i likera. Uz prirodno zrno drva, površina također prikazuje šare koje ostavljaju dojam tekućine i teksturu s efektom blanjanja. Pločica 20x170 cm proizvedena tehnologijom Auto-leveling osigurava maksimalnu jednostavnost ugradnje i savršene rezultate svaki put.

Dostupne dimenzije:
40x170 cm (16”x68”)
20x170 cm (8”x68”)
30x120 cm (12”x48”)
20x120 cm (8”x48”)
20x80 cm (8”x32”)
13,5x80 cm (5.3”x32”)

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio