Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
ABK UNIKA ABK
ABK UNIKA
ABK proizvodi podove, zidove i ploče od porculanske keramike velikog formata inspirirane trendovima svijeta dizajna interijera i grafičkog dizajna, za unutarnja i vanjska okruženja, u srcu Emilije.
U ABK-u se obraćaju svijetu kućnog, maloprodajnog i javnog dizajna s uvijek prepoznatljivim i originalnim karakterom, pružajući dizajnerima i trgovcima avangardne proizvode, koji kombiniraju profinjenu estetiku i vrlo visoke tehničke performanse: podove, zidove i ploče od porculanske keramike za interijere. i vanjski, čak i s povećanom debljinom, s modularnim i fleksibilnim rješenjima. Osim što odgovara suvremenom ukusu i višestrukoj upotrebi, asortiman ABK čini pravi sustav materijala koji se lako mogu kombinirati jedni s drugima, u smislu stila, boje, veličine, sposoban razviti usklađen i prilagodljiv dizajn.

U kolekciji UNIKA, kamenje koje se stoljećima koristilo na podovima europskih dvoraca i povijesnih domova miješa se s betonom u fascinantnoj igri nadograđenih slojeva, stvarajući površine koje savršeno odgovaraju suvremenoj arhitekturi.

Dostupne dimenzije:
60x120 cm (24”x48”)
30x120 cm (12”x48”)
40x80 cm (16”x32”)
60x60 cm (24”x24”)
30x60 cm (12”x24”)
20x40 cm (8”x16”)

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio