Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE BORGOGNA Fioranese ceramica
FIORANESE BORGOGNA
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Kolekcija BORGOGNA, u porculanskom kamenu, nudi suvremeni pogled na bezvremensku ljepotu vapnenca, oblikujući postavke sa sofisticiranim arhitektonskim dojmom.
Izraz jednostavne privlačnosti materijala prošlosti, poštujući tradiciju, ali blisku suvremenim životnim trendovima, kolekcija je dostupna u tri dinamične nijanse tipične za prirodni kamen.
Borgogna nudi gracioznu reprodukciju efekata žila tipičnih za vapnenac, za očaravajući izgled: namjerno neispravljen, kako bi se zadržali trodimenzionalni rubovi tipični za kamenje iz prošlosti, ovo je iznimno svestrana kolekcija, prikladna i za javnost i privatne postavke te za unutarnje i vanjske projekte u kojima prostor ima ključnu ulogu.

Dostupne dimenzije:
61,8x91,4 cm
60,4x90,6 cm
40,8x61,4 cm
Modulo (40,8x61,4 - 40,8x40,8 - 20,3x40,8 - 20,3x20,3 cm)

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio