Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE CEMENTINE_EVO Fioranese ceramica
FIORANESE CEMENTINE_EVO
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Novi dekorativni moduli za podove i zidove linije Cementine i dalje su rezultat suradnje Fioranesea sa Silvijom Stanzani. Grafika je inspirirana optičkim tkaninama 60-70-80-ih. Grafike od CEMENTINE_EVO su grafike sa snažnim vizualnim utjecajem, dobivene korištenjem boja u ravnim pozadinama za stvaranje jednostavnih i bitnih oblika. Materijal se tretira gotovo kao da je šablona koju je vrijeme izlizalo i umrljalo naknadnim slikovnim intervencijama.
U uobičajenoj veličini 20 × 20, Cementine_Evo je dostupan u Mix verziji s 9 “mješovitih” predmeta, od kojih je 5 dostupno za jednostruko polaganje. Kaleidoskop boja i grafika dostupan za ugodne kombinacije.

Dimenzije
20x20 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio